Over ons

Geschiedenis
LingeryByMe ontstaat tijdens het brainstormen van een stel dat graag een onderneming wil starten. Al snel kwamen we op het idee om te beginnen met kleding, uiteindelijk hebben we gekozen voor lingerie. De stap er naar toe was best groot, maar we hebben de kans toch gewaagd. Net als de vrouwen die onze lingerie dragen, zijn we ambitieus. Hier zijn we hartstikke blij mee en trots op. Inmiddels is er een fanbase gecreëerd en is deze fanbase gek op onze lingerie en zijn ze helemaal weg van de chain-collection. LingeryByMe is een groeiende onderneming die openstaat voor ook samenwerkingen met startende ondernemers. Uiteraard ook grote namen. Het jaar 2016 wordt ook gekenmerkt als de start van Lingery By Me.

 

Waar staat het merk voor?
Lingerie is essentieel voor elke vrouw en het is de basis voor iedere outfit. Elke ochtend trek je lingerie als eerst aan.
Het is daarom belangrijk dat een setje comfortabel en van goede kwaliteit is. De lingerie collectie van LingeryByMe wordt ontworpen met liefde en precisie voor onze klant. LingeryByMe is een lingerie merk dat rekening houdt met iedereen en open staat voor zowel verandering als diversiteit. Wij zijn van mening dat iedereen gemaakt is om sexy te zijn, sexy lingerie mag dragen en zich gewild mag voelen. Dit fan-tas-tische gevoel moet elke vrouw ervaren! Daarom maken wij geen onderscheid. Gezien de diversiteit die wij bieden is het dus een merk dat geschikt is voor de variërende smaken en maten van een ieder.
En aangezien de lingerie branche erg breed is, zien wij toch de mogelijkheid om ons te positioneren in deze branche. Voor ons staat persoonlijke aandacht en service voorop, dit zie je terug wanneer er contact op de website, d.m.v. chat. We willen dat iedereen zich welkom voelt van jong tot oud.