New!

Lingerie online kopen

Hey Babe’s !

Ik neem u mee achter de schermen !

We nemen u mee achter de schermen met onze items die nieuw zijn!  Onze items die nieuw  zijn altijd zeer nauwkeurig nagekeken voor u. We letten tot in de details op alle items die nieuw binnen komen. Als vrouw zijnde weet ik wat wij willen en wat bij iedereen past, vandaar dat we elk week wat nieuws toevoegen aan onze collectie zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. We zullen u kennis laten maken met kwaliteit, klant vriendelijkheid en goedkoop. U kunt heel makkelijk onze items shoppen die nieuw zijn, met 1 klik gaat u naar een categorie die valt onder onze nieuwe items.

 

Elke week nieuwe items !

Vind u het ook zo fijn om elke keer wat nieuws te zien hangen in uw kast? Of het nou een pikante lingerie is of een jurk waarvan uw zelfverzekerdheid gelijk een boost krijgt. We waarderen onze klanten enorm, en daarom nemen we al het advies van onze klanten zeer serieus. Heeft u ook een item wat u het liefst wilt zien tussen onze collectie? Neem dan gerust contact met ons op. We staan bekend om onze snelle reacties via de mail, whatsapp, bellen, Instagram en Facebook.

 

Wij luisteren naar uw wensen!

Bent u aan het zoeken tussen een van onze items die nieuw zijn?  naar een jurk of toch een lingerie setje? Wij hebben dat! Of wilt u toch liever een van onze mooie chains waar we bekend om staan? Beenmode die u lekker warm houd of een wel bekende onesie die op dit moment het meest verkocht is? Ik kan u verzekeren dat u geen spijt zult hebben, wat u keus ook mag zijn. We stellen uw feedback zeer op prijs, twijfel daarom niet om een feedback te plaatsen en natuurlijk kunt u dan bij uw volgende aankoop gebruik maken van 20% korting!

    

 

Nieuw betekend voor ons fris een nieuwe uitstraling, alle foto’s zijn klikbaar en u wordt door 1 klik op de foto’s naar het des betreffende productcategorie door gestuurd. 20% korting? plaats u even een beoordeling? Natuurlijk niet te vergeten, #stayclassybesexy !