Betaalmethodes

BETAALMETHODEN

Veilig betalen bij lingerybyme.nl via onze betaalmethoden

Betaalmethoden – lingerybyme.nl heeft de betrouwbaarheid van het online bestel- en afreken proces hoog in het vaandel staan. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst wordt je, indien je kiest voor iDEAL – Paypal – Mister Cash/Bancontact, doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving Mollie om je online betaling direct te kunnen voldoen.

Kies je voor Overboeking dan kun je zelf het bedrag overmaken aan de hand van de gegevens die je vindt in de bestelbevestiging die je via email ontvangt. lingerybyme.nl heeft geen inzicht in jouw bank- en creditcard gegevens en alle transacties worden gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd.

Mollie maakt hiervoor gebruik van zeer geavanceerde encryptie technologieën zodat je privacy voor 100% gewaarborgd is.

Bij lingerybyme.nl kunt u op verschillende manieren betalen

iDeal

Betaalmethoden – Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Knab en Van Lanschot Bankiers dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Na het controleren van uw gegevens en de bestelde producten, komt u in het iDEAL betaalscherm. Hier selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Meer informatie vindt u bij uw bank.

 

Creditcard

Met de Aankoopverzekering zijn vrijwel al uw aankopen verzekerd. Vrijwel alle aankopen die u doet met uw creditcard, zijn verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging met de Aankoopverzekering van uw creditcard. www.lingerybyme.nl is het ook mogelijk om met je creditcard te betalen.

PayPal

Betaalmethoden – Bij lingerybyme.nl kun je snel en veilig betalen met PayPal. Dit is een gratis online betaalservice waarmee je artikelen bij online winkels kunt betalen, zowel in binnen- als buitenland. Het is een veilige manier om te betalen. Je hoeft hiervoor je financiële gegevens niet door te geven aan lingerybyme.nl. Paypal is met meer dan 71 miljoen gebruikers de wereldwijde marktleider op het gebied van online betalen. Paypal biedt elke consument de mogelijkheid tot het snel en eenvoudig openen van een gratis account. Dankzij de beste technologieën en hoge veiligheidsstandaarden houdt Paypal al je gegevens veilig en prive. Als Paypal gebruiker heb je de mogelijkheid om een bedrag naar eigen inzicht over te maken op je eigen Paypal account. Dit bedrag schrijf je over van je bank- of girorekening naar je Paypal account. Dit geeft je dan de mogelijkheid om vanaf deze account een betaling te doen aan ons of één van de vele andere Paypal partners wereldwijd. Ook kun je eenvoudig en gratis lid worden van PayPal. Je kunt trouwens ook met je creditcard betalen zonder je te registreren bij PayPal.

Hoe werkt PayPal en Creditcard?

Bij je aanmelding bij PayPal kun je de gegevens van je bankrekening of creditcard registreren.

Je bankrekening of creditcard wordt aan je PayPal-rekening gekoppeld. Je hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Nadat je een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je rekeningsaldo of je creditcard. Deze service is geheel gratis voor jou als gebruiker en je hebt te allen tijden de mogelijkheid om indien gewenst je geld snel en eenvoudig weer terug te storten op je eigen bankrekening.

Vooruit betalen

Betaalmethoden – Kies je voor betalingswijze Overboeking dan kun je aan de hand van de gegevens die je in de email “betaalinformatie” ontvangt zelf je betaling aan ons overboeken via tele / internetbankieren ofwel via een overschrijvingskaart. Voor buitenland overschrijvingen gebruik je onze BIC en IBAN code. Deze vindt je terug in de email die je ontvangt nadat je bestelling is voltooid. Vermeldt svp altijd je bestelnummer bij je overboeking anders kunnen wij de betaling niet koppelen aan je order en loopt de afhandeling vertraging op. Deze vorm van betaling neemt ca. max. 3 werkdagen in beslag. Zodra je betaling door ons is ontvangen kunnen wij je bestelling versturen. Je betaling dien je binnen 5 werkdagen te voldoen anders zal je bestelling worden geannuleerd.

BanContact / Mr Cash (België)

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

 

Mollie

Ben jij een ondernemer en wil je ook een webshop starten?

Wij adviseren je om Mollie te gebruiken als betaalsysteem. Meer dan 24.000 webshops gebruiken Mollie als betaalsysteem. Alle betalingen op lingerybyme.nl worden gereguleerd door Mollie Bv. Mollie is een onafhankelijke partij. Wil je meer weten over Mollie? Wij adviseren je dan om de website van mollie te bezoeken. Klik op de afbeelding hierbeneden en ga direct naar Mollie.